ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge de Rubén Baraja en xarxes socials

Per Blanquinegres · 23 Novembre, 2023

Des de 1940, el València CF ha aconseguit la victòria en 40 dels 57 partits disputats al Camp de Mestalla, en Primera Divisió, enfront del Celta de Vigo. Aquest pròxim dissabte, 25 de novembre a les 16.15 hores, serà una altra oportunitat per a aconseguir un nou triomf en el feu valencianista.

València CF i Celta de Vigo són dos clubs que han compartit més de 35 jugadors al llarg de la història. A més, aquesta vegada serà una altra cita especial entre tots dos, ja que, l’actual tècnic del conjunt celeste, Rafa Benítez, és considerat una llegenda per a l’entitat valencianista.

Quant a l’apartat esportiu, dels 57 partits disputats al Camp de Mestalla enfront del combinat gallec en Primera Divisió, el València CF acumula 40 victòries (70,18%), 12 empats (21.05%) i 5 derrotes (8.77%).

Aquest pròxim dissabte es jugarà el partit número 115 en Primera Divisió entre tots dos combinats. Un partit, corresponent a la jornada 14 de LaLiga EA Sports.

Rubén Baraja ha emés un tuit aquest matí amb un missatge per a animar als valencianistes i convidar-los a acudir aquest pròxim cap de setmana a l’Estadi de Mestalla.