Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El missatge de crítica de Thierry Correia a la temporada

Per Alex Alfaro · 11 Juny, 2023

Thierry s’ha pronunciat. Després d’alguns dies de descans en el qual els seus companys estan tenint temps per a desconnectar i enviar el seu missatge, en algun cas l’últim, a l’afició valencianista, el lateral portugués ha fet el propi. “Vam haver de barallar fins al final per un objectiu que no està al nivell del nostre club”, deia en xarxes socials.

El lateral dret pertany al València fins a juny de 2026 i no comença l’estiu com una de les vendes obligades per al club. En tot cas perquè, a pesar que el seu rendiment dona per a l’aprovat raspat, és un dels futbolistes més afectats pel declivi valencianista temporada rere temporada: va arribar a un projecte Champions i s’ha jugat el descens en la campanya 2022-2023.

El missatge de Thierry Correia

“Acaba una temporada molt dura. Vam haver de barallar fins al final per un objectiu que no està al nivell del nostre club. És aprendre dels errors i tornar al treball perquè no torne a succeir!
Gràcies a tota l’afició pel seu incansable suport durant tota la temporada 🦇🧡

TOT el mercat de fitxatges en el teu whatsapp

Vols conéixer de manera instantània tots els moviments del mercat de fitxatges? Blanquinegres t’ho posa fàcil. Envia un whatsapp al nostre telèfon (644 06 08 88) i t’enviarem totes les novetats importants del mercat de fitxatges del València