ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

Gameiro continua creixent amb un altre gol

Per Blanquinegres · 03 Febrer, 2019

Minut 23 de partit, Dani Parejo li roba la pilota a Messi a la vora de l’àrea i l’equip realitza un contraatac de manual, molt ben conduït per Rodrigo, que llig molt bé el desmarcatge de Gameiro, que rep i certifica amb un gran llançament el 0-1. El davanter francés continua creixent al costat de l’equip i va anotar el seu quart gol aquesta temporada, el tercer en LaLiga.

Uns minuts després, Gameiro va lluitar una pilota aèria amb Pique produint-se un xoc que va acabar provocant-li al valencianista una “gran inflamació en l’ull, eixe colp li va produir marejos, però l’evolució ha sigut bona”, va assenyalar Marcelino en finalitzar el partit. En el minut 35 va haver de ser substituït per Ferran Torres.

Des que va tornar de la lesió el 8 de gener en el partit de Copa enfront del Sporting de Gijón, Kevin està tenint un gran protagonisme en la zona ofensiva, amb dos gols i tres assistències: va marcar al Camp Nou (2-2), li va donar una assistència a Rodrigo per a certificar la remuntada en Copa enfront del Getafe CF (3-1), va ser clau amb una altra passada de gol al Celta de Vigo (1-2), va assistir a Ferran Torres en el duel de Copa jugat a Mestalla davant l’Sporting (3-0) i va marcar en el partit d’anada en El Molinón (2-1). El seu pròxim objectiu? El partit d’anada de la semifinal de Copa enfront del Reial Betis del pròxim dijous.