Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Milan prepara una oferta per a Yunus

Per Alex Alfaro · 28 Juny, 2023

El nou Milan, sense Sandro Tonali, busca migcampistes que garantisquen carrera, intensitat i rendiment immediat. Segons ha informat el portal Relevo, en la llista dels rossoneri hi ha un nom que coneixen molt bé a València: Yunus Musah.

L’estatunidenc no és extracomunitari, perquè també té passaport italià, i és un dels noms que agraden a la nova directiva del Milan, amb Giorgio Furlani i Geoffrey Montcada al capdavant. Yunus Musah té 20 anys, és jove però alhora amb molta experiència internacional, amb un Mundial en el seu currículum (24 partits en la selecció absoluta dels Estats Units) i 108 partits oficials en un club històric com el València.

De moment, segons la informació que té Blanquinegres, les postures entre totes dos parts es troben molt distanciades pel que fa a l’apartat econòmic.

El València posa preu a Yunus

En aquest context, el València ja ha posat una xifra a la venda de Yunus. Tal com ha informat el prestigiós periodista especialitzat en mercat, Fabrizio Romano, el València considera que amb una oferta de 20 milions d’euros podria ser suficient per a la seua eixida.

El club de Mestalla ara sí que està obert a vendre a Yunus Musah després que a l’hivern rebutjaren diferents ofertes, fins i tot un acostament verbal del Chealsea

Segons ha informat Fabrizio, el Milan està en negociacions i prepara una oferta que presentarà al València en els pròxims dies.