+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El mercat de fitxatge ja es troba obert

Per Blanquinegres · 05 Gener, 2016

El futbol, des de hui mateix i fins el proper 29 de gener, entra en el segon període de transaccions de futbolistes. Obert el mercat d’hivern, pareix que este serà un dels menys actius que es recorda en la Capital del Túria en els últims anys. Arrere quedarà el gener on Rufete va moure vora més de 5 operacions en arribades per tal de rescatar un planter afonat a la classificació i amb la il·lusió de l’Europa League. Aquells moviments, van fer que la competició europea fora la alegria en l’oasi blanquinegre.

Enguany, pràcticament clacant les sensacions d’aquella temporada, Gary Neville i l’equip directiu del Club vol esperar a tindre totes les peces actuals, sanes i recuperades al 100% per reactivar-se davant els reptes que encara esperen al VCF de cara al segon tram del campionat. Este missatge ha sigut repetit una i altra volta cada volta que se li ha preguntat, al britànic, sobre esta possibilitat d’incorporar jugadors durant este ‘mes’ de transaccions.

Certament després de la reunió celebrada ahir amb Peter Lim present, no es pot rebutjar cap possibilitat perquè el mercat mai es sap el que pot arribar a oferir, en forma de ‘ganga’, però Neville té ple convenciment de fer vore el vertader rendiment de l’actual VCF a tot el valencianisme i les úniques peces noves són els jugadors del VCF Mestalla (Tropi, Villalba, Zahibo i Diallo) que des de fa ja unes setmanes entrenen com a jugadors del primer equip valencianista.