ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El marge per a fitxar del València, condicionat per Lim

Per Manel Rumbau · 21 Agost, 2023

 

Després de més de dos mesos esperant a que el València tancara l’operació Sergi Canós, Lim va validar el moviment després de comprovar com la direcció esportiva del València tancava el passat dilluns un acord amb l’UE Sassuolo per al traspàs d’Uros Racic.

Així mateix, el següent per al club de Mestalla seria arribar a un acord amb el Sevilla perquè Rafa Mir arribe com més prompte millor a Mestalla. El jugador vol estar el diumenge davant l’Osasuna. Fa uns dies, la principal novetat del cas Rafa Mir era que el València es trobava disposat a pagar la totalitat de la fitxa del davanter, de manera que es convertiria en el 3er millor pagat de l’equip després de Gayà i Paulista.

El marge del València, suficient però condicionat per Lim

Segons ha informat el Diari AS, el València compta amb uns 6,5 milions de marge en LaLiga, xifra més que suficient per tal d’afrontar l’operació Rafa Mir. L’import complet de l’operació (al voltant de 5,4 milions) s’acopla perfectament al llímit financer que té el club de Mestalla. Açò últim, per descomptat, també és possible gràcies a l’eixida de Racic i l’entrada de Canós. 

No obstant això, el València té un gran condicionant en les operacions com és el màxim accionista. L’objectiu marcat per Lim, arribats a aquest punt, és reduir el cost salarial de la plantilla, al marge del que diga LaLiga. I a més, havent d’eixir físicament un futbolista per a entrar un altre.

L’eixida de Castillejo, única solució possible per a Lim

Per tant, davant el “boicot” del màxim accionista al mercat del València, l’única solució possible es donar eixida a Castillejo perquè puga arribar Rafa Mir. Tot i això, pel moment, el club de Mestalla no es capaç de concretar la rescissió de contracte de Samu Castillejo. Encara els contactes per tal d’arribar a bon port, el cert és que el club no arriba encara a les condicions del jugador, ja que aquest vol una compensació per part del club al haver perdonat dos milions nets al Milan per tal d’arribar a Mestalla.

En cas de donar-se’n la seua rescissió de contracte, Castillejo té pensat emprendre una nova etapa en Aràbia Saudita