Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Getafe presenta al València esta oferta per Jesús Vázquez

Per Alex Alfaro · 27 Desembre, 2022

El Getafe és l’equip de La Liga que més interessat està en emportars-se cecit a Jesús Vázquez. A més, no és un interés nou perquè cal recordar que Quique Sánchez Flores ja va preguntar per ell el passat estiu. No obstant això, la resposta va ser negativa de Corona i de Gattuso, principalment perquè Gayà tenia quatre partits per davant de sanció i l’entrenador volia veure com es desembolicava durant la temporada.

El Getafe ja va contactar amb el futbolista en l’últim partit a Mestalla sota la idea de marxar-se a la capital d’Espanya en el mercat d’hivern. En el cas que el Getafe siga l’opció triada, el més normal és que isca en format de cessió. El València només trauria al jugador en el cas d’una oferta que no es puga rebutjar, i els 4-5 milions en els quals es mou el Torino no convencen a Mestalla.

Jesús ho té fet amb el Getafe

Sembla que finalment l’opció triada per a l’eixida de Jesús serà una cessió simple en la qual l’altre club es faça càrrec de la fitxa. Tal com va informar durant el dia d’ahir Tribuna Deportiva, Jesús Vázquez té tot acordat pel Getafe. A Madrid li garanteixen minuts no obstant això de moment Gattuso no dona llum verda a l’eixida del valencià.

La pilota està en la teulada de Jesús Vázquez en tot moment ja que té l’opció d’executar una clausula amb la qual podria marxar-se cedit de manera unilateral. No obstant això, el jugador no vol prendre la decisió sense el consens del club i de Gennaro Gattuso. El jugador vol jugar i vol que s’aplegue a una solució el més prompte possible perquè sap que hi ha trens que se li poden escapar

Ja hi ha oferta formal

El Getafe va presentar durant el dia d’ahir una oferta formal al València, tal com ha informat Ser Deportivos València, en la qual ha detallat els detalls de la cessió. Quique Sánchez Flores té la intenció de poder comptar ja amb Jesus Vázquez per a el partit de Copa del Rei enfront del Llevant dimarts que ve 3 de gener. D’esta manera, és una oferta que ha de respondre en les pròximes hores el València i que depén principalment de Gennaro Gattuso.