Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Fulham també pensa en fitxar a Yunus Musah

Per Joan Marc García · 02 Juliol, 2023

El club de la Premier League es posiciona com un possible pretendent disposat a desemborsar una suma de 22 milions d’euros al València CF, segons informen des de Anglaterra. Tot i això, el Milan és el club que més interès ha mostrat a fitxar el jove centrecampista.

Yunus agrada a Anglaterra i el Fulham està disposat a fitxar-ho. De moment és un simple interès però que pot anar creixent amb el pas del temps. El Milan sí que ha mantingut converses amb el València per aconseguir el nord-americà en propietat. El club italià vol oferir una quantitat propera als 20 milions d’euros i el València exigeix ​​una xifra que s’aproxime als 25 milions d’euros.

Els propers dies seran decisius en el futur de Yunus Musah, mentre els clubs involucrats treballen àrduament per arribar a un acord. El que està clar és que excepte sorpresa, el futur del jove jugador nord-americà està lluny de Mestalla.

El València treballa aquesta primera venda en el mercat d’estiu i no tanca l’eixida a més jugadors que puguen deixar una bona quantitat econòmica. Una de les vendes que deixarien uns bons diners a part de la de Yunus seria la de Mamardashvili, encara que de moment cap equip ha mostrat alguna cosa més que interés.