ACTUALITAT  

El director de l’agència de representació de Pepelu parla sobre el seu traspàs del Llevant al València

Per Alejandro Fernandez · 05 Octubre, 2023

El director general de Wasserman España, Fede Marco, ha sigut entrevistat per Fran Guaita a Ser Esportius València. Wasserman és l’agència de futbolistes del València com Pepelu, Fran Pérez i Jaume Domènech, i d’ells ha parlat Fede Marco.

Fede Marco ha expressat que el nou migcampista del València, Pepelu, tenia un pla A d’ascens amb el Llevant, i eixa era la seua principal il·lusió. Una vegada no aconseguit el somni de l’ascens amb l’equip granota i després d’haver rebutjat diferents propostes en els últims anys, Pepelu va triar el València per qüestions vitals.

També, el director general de Wasserman España ha destacat la capacitat de Pepelu per a normalitzar situacions i reflexionar en circumstàncies difícils. “Pepelu és una persona molt intel·ligent, preparada i està molt ben envoltada. És un professional del futbol les 24h del dia”, ha apuntat Fede Marco.

El nivell de Pepelu al València i la confiança que té en el camp no és casualitat. “Pepelu treballa molt fora de la gespa i ha encaixat perfectament en el seu nou entorn en el vestuari del VCF”, ha destacat Fede Marco.

Sobre Fran Pérez, Fede Marco recalca que el futbolista tenia diverses opcions durant el mercat d’estiu. “Es fa una tasca explicativa del que està succeint al jugador”, ha explicat F. Marc. Així mateix, el director de l’agència Wasserman ha declarat que sabien que Fran Pérez es podia quedar al València, que era una de les opcions que es barallaven.

Fede Marco ha confirmat que el València va estar interessat en Rodrigo Riquelme, jugador de l’Atlètic de Madrid, el passat mercat de fitxatges. “A la direcció esportiva del València sempre li ha agradat”, ha confessat F. Marc. Amb Riquelme va haver-hi diferents opcions per a la seua arribada al València, ja siga a través d’una cessió o d’una venda, però la decisió després de renovar era jugar en l’Atlèti”, ha resolt Fede Marco com a explicació a la no arribada del “Roro” Riquelme al València.

Sobre la volta de Portu al València, el director general de Wasserman a Espanya ha assegurat que encara s’està a temps i és possible, però Portu ha triat altres alternatives fins al moment.

 

Hola