Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 25 Febrer, 2021

Fa 12 anys es pararen les obres del Nou Mestalla. Des d’eixe 25 de febrer de 2009, no s’ha tornat a menejar cap màquina dins d’eixa escultura de ciment en l’avinguda de les Corts.

Per això, Peter Lim ha estat en boca de tots els valencianistes. A més a més, després de saber que la Generalitat no concedirà la pròrroga de l’ATE i Caixabank tampoc li concedix a Lim un crèdit.

Peter Lim vol aguantar un any més al front del VCF

En primer lloc, Lim vol aguantar com a màxim accionista del València, com a mínim, un any més. El màxim accionista és conscient que la pandèmia no tornarà a tindre unes conseqüències tan negatives com la primera vegada, i per això una vegada s’estabilitze l’àmbit financer, valorarà fer una inversió per tornar a ser grans o vendre el club.

D’altra banda, Meriton no es planteja vendre el club. No hi ha hagut cap oferta formal per comprar la institució, i Lim tan sols s’ha reunit amb una persona, a la qual li va agrair el seu interés, però li va dir que el club no està en venda. La resta de persones que han intentat parlar amb ell han trobat el silenci com a resposta.

L’Ajuntament rebutjarà una pròrroga de l’ATE

Per la part que respecta a Meriton Holdings, Anil Murthy va demanar una reunió amb Ximo Puig per a poder tractar el tema del projecte del Nou Mestalla. La principal idea de Meriton és demanar una pròrroga de l’ATE. Per a aconseguir això, Peter Lim ha de presentar un projecte sòlid que tinga una dinàmica de futur clara.

El temps s’esgota. Cada vegada més, des de les institucions valencianes pressionen a Peter Lim per a complir allò que va prometre en 2014. El màxim accionista del València és conscient que ha de presentar una solució a este problema si vol evitar més situacions complicades en el València CF.

Caixabank exigeix a Lim que avale 30 milions per al Nou Mestalla

Després de conéixer que l’Ajuntament no prorrogarà l’ATE més enllà de maig d’este any, Meriton sap que s’ha clavat en un problema més greu del que estaven acostumats. El grup asiàtic confiava en altra pròrroga, però l’Ajuntament de València ha decidit que l’ATE no s’allarga més, i Meriton Holdings està buscant altres vies per solucionar l’embolic.

Esta vegada, per solucionar el problema Meriton ha demanat a Caixabank un préstec d’uns 30 milions d’euros per abonar la quantitat corresponent, no obstant això, segons Héctor Gómez a Golsmedia, el banc valencià s’ha negat i ha contestat que ixos diners haurà de ficar-los el mateix Lim de la seua butxaca, ja siga amb una inversió o amb immobles.

Es compleixen dotze anys de la paralització de les obres del Nou Mestalla

En el dia de hui, s’han complit dotze anys des que es van paralitzar les obres de construcció del Nou Mestalla. El vint-i-cinc de febrer de l’any 2009 les maquinàries varen parar i no varen tornar a aparéixer per l’avinguda de les Corts Valencianes. Han passat una gran quantitat de presidents durant estos anys. No obstant això, cap d’ells ha sigut capaç de trobar una solució a este problema immobiliari.

Des de l’Ajuntament i la Generalitat estan pressionant a Peter Lim, ja que consideren que el màxim accionista del València CF ha de complir amb la seua promesa i elaborar un projecte per a poder reactivar les obres de la nova casa del valencianisme.

La Juventus s’interessa en Kang In

El bon rendiment de Kang In no està passant desapercebut per als grans equips d’Europa. L’últim equip en interessar-se pel jugador coreà és la Juventus, que segons Plaza Deportiva està molt pendent de la seua situació. Kang In té la seua renovació paralitzada, i per tant el més probable és que escolte ofertes este mercat d’estiu.

La Juventus també sap que Kang In acabe contracte en 2022, per tant este mercat el València negociarà des d’una posició dèbil, ja que en cas que no renove el coreà, el València haurà de traure els màxims diners possibles, però sense poder forçar molt les negociacions. Un cas que recorda molt al de Ferran Torres.