ACTUALITAT  

El València prop d’assegurar a Dimitrievski com a porter, però depén de la venda de Mamardashvili

Per Mauro Pérez · 10 Maig, 2024

El València CF està prop d’assegurar la signatura del porter Stole Dimitrievski com a part del seu equip, però l’acord està subjecte a unes certes condicions. Encara que el pacte verbal entre el jugador i el club ha sigut ben rebut, encara no s’ha formalitzat per escrit degut a la reticència de Peter Lim per a autoritzar qualsevol moviment de contractació.

L’acord entre Dimitrievski i el València inclou els anys de contracte i el salari del jugador, però està condicionat a una ràpida venda de l’actual porter titular, Giorgi Mamardashvili. El macedoni ha donat marge al València perquè puga realitzar este moviment, però si la venda de Mamardashvili es retarda, Dimitrievski podria renovar amb el seu club actual o buscar altres opcions.

Malgrat rebre ofertes temptadores d’equips a Aràbia, Dimitrievski prefereix unir-se al València i mantindre’s en l’elit del futbol europeu. No obstant això, no esperarà indefinidament al club che més enllà de l’expiració del seu contracte amb el Rayo Vallecano que finalitza el 30 de juny.

D’altra banda, la venda de Mamardashvili no sembla imminent, ja que el València està fermament decidit a no desprendre’s del porter per un preu inferior als 30 milions d’euros. Encara que el Newcastle ha mostrat interés en el jugador, encara no ha presentat una oferta formal que satisfaça les expectatives econòmiques del club espanyol.

La situació subratlla la importància d’una possible venda de Mamardashvili per a desbloquejar el moviment de Dimitrievski al València.