ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

El delegat de la selecció parla de la baixa de José Gayà en la concentració

Per Pablo Marquez · 20 Novembre, 2022

José Gayà ha abandonat la concentració de la Selecció Espanyola per un esquinç lleuger. Luís Enrique anunciava a través del seu directe en Twitch que havia sigut el dia més complicat de la concentració. A més, assenyalava que no era una lesió greu, però que per la immediatesa dels partits, no podien assumir cap risc.

Ara mateix, el delegat de la selecció espanyola, Giner, ha parlat amb els companys d’À Punt Esports sobre la lesió de Gayà i la seua baixa de la selecció uns dies abans de l’inici del Mundial. Giner ha sigut l’encarregat d’acompanyar a Gayà en esta situació tan complicada.

Ahir es va quedar amb el metge en la Ciutat Esportiva de Paterna per a començar amb la seua recuperació.

Ara hem de donar-li molts ànims. Estic segur que tindrà una altra oportunitat. Gayà era un jugador molt important per a Luís Enrique, encara que ara pensem que no, però vos puc dir que és important per a ell i així ho demostrarà en les pròximes concentracions. 

Desgraciadament s’ha de prendre una decisió. És difícil per a l’entrenador i també és difícil entendre’l per al jugador. Al final s’ha de respectar la decisió.