La millor informació del ValènciaCF en valencià

El CSD congelarà la votació del divendres per CVC
,

El CSD congelarà la votació del divendres per CVC

COMPARTIR
El CSD (consell superior d’esports) paralitzarà la votació que anava a realitzar La Lliga al costat dels clubs membres per a aprovar o no l’acord amb CVC, segons ha informat la Cadena SER. L’organisme públic vol tindre temps per a poder comprovar, en aquest*maremagnum de comunicats, la legalitat i viabilitat de l’acord amb el fons de finançament britànic.

Durant el dia de demà es farà un comunicat. Aquesta informació no vol dir que el CSD vulga tombar o no l’acord, simplement vol estudiar quina és la situació i si ha de pendre o no mesures. Tot això després que Barça, Athletic, Reial Madrid i l’RFEF realitzaren un comunicat oposantse a CVC i propossant un mètode de finançament paral·lel.

Malgrat que Javier Tebes va comunicar als clubs durant la setmana passada que l’acord amb CVC es realitzaria segur i que no hi havia res que el poguera posar en dubtes, aquest nou moviment de CSD ens deixa a esperes de veure el que ocorre.

Recordem que els 120 milions que injectaria CVC al València serien de vital importància per a la finalització del Nou Mestalla. Van passant els dies i se li acaba al València el termini de 90 dies que li va donar el Consell per a avalar i garantir la finalització del Nou Mestalla