La millor informació del ValènciaCF en valencià

El contracte de Giorgi Mamardashvili i les xifres del porter georgià
,

El contracte de Giorgi Mamardashvili i les xifres del porter georgià

COMPARTIR

-->

Giorgi Mamardashvili s’ha convertit en un dels actius més importants de la plantilla actual del València. Ahir, a primera hora de la vesprada, hi havia una certa preocupació, perquè el jugador havia desaparegut de la pàgina web de la lliga. Cal recordar que, amb la fitxa del filial, la clàusula de Mamardashvili era de vint milions d’euros. Una xifra que preocupava al València, perquè un equip nivell Champions podria haver-lo fitxat. 

No obstant això, va aparéixer més tard. El porter georgià ha sigut inscrit pel València amb fitxa del primer equip. D’esta forma, la seua renovació amb el club valencià serà oficial en breus i passarà a tindre una clàusula de cent milions d’euros. 

El contracte actual de Mamardashvili

Mamardashvili tenia una fitxa del filial i un contracte que no era normal tenint en compte el seu nivell. Segons ha informat SER Deportivos València, al llarg de la passada temporada, el porter ha guanyat al club che 217.000 euros a l’any. Cobrava 70.000 euros bruts i 7.000 euros per partit jugat amb el primer equip. 

A partir de l’1 de juliol, el contracte del georgià canviava després d’haver exercit l’opció de compra per ell el passat 31 de desembre. Ara mateix, Mamardashvili guanyaria esta temporada 390.000 euros bruts i tindria una clàusula de rescissió de vint milions d’euros. Per este motiu, el València vol renovar este contracte. 

La renovació entre el porter i el València està tancada. L’acord es tanca amb una clàusula de 100 milions i un contracte que s’allargarà fins a l’any 2027. A més, està prevista una reunió al llarg d’este cap de setmana per a ultimar tots els detalls.