La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Consell Jurídic Consultiu aprova la caducitat de l’ATE
,

El Consell Jurídic Consultiu aprova la caducitat de l’ATE

COMPARTIR

L’ATE ha sigut un dels temes més repetits al llarg dels últims mesos. El València ha intentat evitar la seua caducitat, però ha sigut incapaç de presentar un projecte que complisca amb les pretensions de la Generalitat Valenciana. Per esta raó, es procedirà a la seua caducitat. 

L’ATE es caducarà 

Ara mateix, segons ha informat SER Deportivos València, el Consell Jurídic Consultiu dona llum verd a la caducitat de l’ATE. Cal recordar que esta proposta va ser ficada en marxa per la Generalitat i ara es presentarà en el Consell, on es procedirà a la seua votació. 

De fet, la principal intenció és portar el tema de la caducitat de l’ATE este divendres al consell. Si no és possible, es presentarà, com a molt tard, el divendres de la pròxima setmana. S’espera que la votació siga positiva i que es produïsca la caducitat de l’ATE. 

El València vol conservar els drets urbanístics

D’altra banda, el València continua treballant per a convéncer a l’Ajuntament i a la Generalitat amb un bon projecte. De fet, Lay Hoon ha sol·licitat una reunió amb la Generalitat per a tractar d’arribar a un acord. 

El València perdrà l’ATE, però podrà conservar els seus drets urbanístics si presenta un projecte seriós, viable, avalat i que puga complir amb les exigències presentades per la Generalitat Valenciana. Una d’elles és l’aforament, amb el qual el València ja treballa per a presentar un estadi per a 66.000 espectadors.