La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Celta té una oferta del València per Okay Yukuslu
,

El Celta té una oferta del València per Okay Yukuslu

COMPARTIR
El València continua molt pendent del mercat de fitxatges i de les sol·licituds de José Bordalás per a reforçar la plantilla. L’equip de la Capital del Túria té com a principal prioritat la incorporació d’un central, ja que amb la baixa de Gabriel Paulista, Bordalás només pot comptar amb Omar Alderete i Mouctar Diakhaby.

El València ha presentat una oferta per Okay

El tècnic alacantí va aconseguir retenir a Daniel Wass, el qual tenia una bona oferta per part de l’Atlètic de Madrid. No obstant això, el club valencià continua buscant un migcampista en el mercat. De fet, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València va presentar una oferta al Reial Club Celta de Vigo per a aconseguir la cessió d’Okay Yukuslu.

El migcampista turc pot eixir en este mercat de fitxatges de l’equip gallec i és una opció molt interessant per al València CF. Per la seua part, José Bordalás considera que és un perfil que encaixaria a la perfecció en el seu esquema, ja que és una classe de futbolista que no té a la plantilla.

El Celta encara no ha contestat

No obstant això, segons ha afegit Hèctor Gómez, des del Celta encara no han contestat a la proposta del València, perquè esperen una oferta de traspàs per part del Fulham, equip que ha mostrat interés en la incorporació del migcampista turc.

Continua el mercat de fitxatges i el València encara no ha aconseguit tancar cap operació d’entrada. Mentrestant, Bordalás afronta un calendari molt exigent amb moltes baixes entre lesionats i positius en coronavirus. Per esta raó, l’entrenador alacantí demana un esforç extra al club a l’hora de poder fitxar reforços.