La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Barça ha oferit al València a Abde
,

El Barça ha oferit al València a Abde

COMPARTIR

El València necessita vendre futboilistes abans de poder incorporar a uns altres, però així i tot, la secretaria blanquinegra s’està menejant a la recerca d’oportunitats de mercat. És una realitat que el club no travessa un bon moment, però continua sent un bon lloc per a crèixer, i això mateix ha pensat el Barça, que li ha oferit al club che un jugador.

Ja ha jugat a la Comunitat

Segons Carlos Bosch, concretament es tracta d’Abde, qui la passada temporada va tindre protagonisme durant un tram de la temporada a les ordres de Xavi. L’extrem esquerre ja sap el que és jugar a un equip de la Comunitat Valenciana, ja que anteriorment va estar a l’Hércules d’Alacant, on deixà una gran imatge als partits disputats.

Necessitats en banda

Des de fa deu dies, el València té damunt la taula la possibilitat d’acceptar este oferiment, que encara no es sap si és un traspàs o una cessió. L’entitat blanquinegra està necessitada d’extrems després de les baixes de Cheryshev, Hélder Costa, probablement Guedes… però falta saber si Abde és suficient per a convéncer a Gattuso.