Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Eduard Navarro confirma que vol comprar el València

Per Pablo Marquez · 23 Març, 2021

El procés de venda del València CF està començant. Encara que ahir el príncep de Johor comentara que Peter Lim no té la intenció de vendre les seues accions, la societat valenciana s’ha mogut i vol presentar-le una oferta al màxim accionista del club.

De fet, el diari las Provincias va informar ahir que Eduard Navarro seria el cap visible de l’operació i serà la persona clau per a poder aconseguir les accions del club valencià. Segons ha informat hui el diari Las Provincias, Eduard Navarro ja ha declarat al diari que la seua intenció i il·lusió és comprar el València CF.

EL PROJECTE D’EDUARD NAVARRO

L’oferta dels empresaris valencians compta amb un fons d’inversió nord-americà, el qual ficarà el capital necessari per a preparar una oferta que Peter Lim no puga rebutjar. No obstant això, els empresaris valencians volen treballar amb calma, perquè consideren que primer han de tindre la inversió totalment tancada. Una vegada aconseguien açò, es reuniran amb Bankia i amb els advocats de Peter Lim a Madrid. A partir d’eixe moment, ja li enviaran una oferta per la compra de les accions del València CF a Peter Lim.

És molt important entendre que este projecte naix del desig de recuperar el València per als valencians. De fet, en una primera instància, Eduard Navarro no tenia la intenció de comprar el club i només s’havia interessat per les parcel·les de Mestalla. Però ha vist que hi havia una opció per a poder aconseguir les accions del club de la Capital del Túria i ha decidit iniciar un projecte de compra del club.

S’esperen setmanes molt convulses en València. Peter Lim encara no ha dit que tinga la intenció de vendre el València. No obstant això, el príncep de Johor i els empresaris valencians ja han iniciat els moviments per a poder aconseguir les accions del club.