La millor informació del ValènciaCF en valencià

Dos clubs de Primera Divisió han preguntat per Marcos André
,

Dos clubs de Primera Divisió han preguntat per Marcos André

COMPARTIR

El València té un problema amb els extracomunitaris. El club té el màxim de jugadors i ha de donar eixida a un si vol incorporar a un altre, com és el cas d’Arthur Melo. Ara mateix, els tres extracomunitaris són Maxi Gómez, Marcos André i el nou fitxatge de Samuel Lino. Per este motiu, si el club vol incorporar un altre jugador d’eixes característiques, ha de donar eixida a un d’estos jugadors. 

El València vol vendre a Maxi

La principal prioritat del València és vendre a Maxi Gómez. El davanter uruguaià no ha rendit com s’esperava i des del club consideren que la seua eixida és necessària per a poder quadrar el Fair Play Financer. De moment, han arribat diversos equips interessats, però no han arribat a la xifra que demana el València. 

Per este motiu, si la marxa de Maxi Gómez es complica, el València intentarà buscar una eixida a Marcos André. El davanter brasiler ha fet una gran pretemporada i Gattuso el prefereix abans que a Maxi. No obstant això, diversos equips han preguntat per la situació de Marcos André. 

Rayo Vallecano i Cadis pregunten per Marcos André

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el Rayo Vallecano i el Cadis estan molt interessats per Marcos André i han preguntat per la seua situació. De fet, el Rayo Vallecano ha fet una altra oferta per a fitxar al davanter del València. Andoni Iraola va entrenar al futbolista brasiler en la seua etapa en el Mirandés i considera que és una fantàstica opció. 

D’altra banda, el Cadis ha consultat també per la situació del jugador, però l’opció que ha plantejat el club andalús és una cessió. Haurem d’estar pendents al futur de la davantera del València. De moment, tot passa per veure quin serà el davanter que isca cap a un altre club. En un principi, l’objectiu és Maxi Gómez, però Marcos André podria eixir si l’uruguaià es queda.