Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dos baixes i 5 jugadors del filial en l’entrenament un dia abans de jugar contra el Barça

Per Alex Alfaro · 28 Octubre, 2022

El València C.F ha tornat als entrenaments en el camp 5 de la Ciutat Esportiva de Paterna a les ordres de Gennaro Gattuso a únicament un dia del gran partit del cap de setmana enfront del FC Barcelona.

L’equip s’ha entrenat durant tota la setmana amb la baixa de Mouctar Diakhaby i fa dos dies vam conéixer que Ilaix Moriba havia tingut un xicotet trencament en el adductor i es perdria els pròxims partits que queden de Lliga abans de marxar-nos al paró pel mundial.

Una altra de les grans incerteses és la presència de Cömert en l’onze titular. El futbolista ha entrat amb el grup en les últimes sessions i sembla ser que està al 100% per a enfrontar-se al FC Barcelona.

L’entrenament no ha tingut grans sorpreses en eixe aspecte i Diakhaby i Ilaix Moriba han sigut les úniques baixes que ha tingut la sessió.

D’altra banda, els futbolistes del filial que hui han estat amb el grup han sigut Yellu, Tiago Ribeiro, Fran Pérez i Mosquera. Els dos últims estaven sent els habituals en la llista de convocats de Gattuso i durant esta vesprada coneixerem els per menors d’eixa convocatòria.

Un altre dels jugadors que podrà entrar d’inici en l’alineació de Gattuso és Samu Castillejo, que des del dijous ha entrenat amb el grup i està llest per a tornar davant un gran rival com és l’FC Barcelona.

A partir de les 13.00 parla Gattuso i l’equip es concentra aquesta nit per a demà eixir junts prop de les 19.00 cap a un Estadi de Mestalla que tindrà un ambient com en el de les grans ocasions.