Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby continua sense entrenar amb el grup

Per Alex Alfaro · 27 Novembre, 2022

El València va tornar als entrenaments durant la vesprada d’ahir i hui ha tingut la segona sessió d’entrenaments d’esta xicoteta pretemporada que tindrà lloc al llarg del paró pel Mundial.

L’entrenament ha comptat amb tots els jugadors disponibles, sense tindre en compte els lesionats, els internacionals i Jose Luís Gayà, que com ja vam comptar en Blanquinegres tindrà vacances fins al dimarts de la setmana vinent, és a dir, tres dies més que els seus companys després d’haver estat uns dies concentrat amb la selecció espanyola.

L’única baixa per problemes físics ha sigut Diakhaby, que durant el dia d’ahir tampoc va entrenar amb el grup. El futbolista està entrenant a part i encara no es troba al 100%, a pesar que la seua recuperació està sent bona.

Ilaix Moriba sí que finalment està al 100% amb el grup i entrenant al costat de la resta dels seus companys. L’objectiu de Gattuso és poder comptar amb tots els jugadors de cara al primer partit de lliga enfront del Vila-real.

El València té per davant quatre amistosos abans de tornar a la Lliga, un partit per setmana. El primer rival serà enfront del Clermont el divendres 9 de desembre. A més, jugarà altres amistosos contra el AZ Alhmar i el Leeds United. La gran cita d’esta pretemporada serà enfront del Nottingham Forest en l’Estadi de Mestalla.