La millor informació del ValènciaCF en valencià

Dia de reunions importants de cara al futur del València C.F
,

Dia de reunions importants de cara al futur del València C.F

COMPARTIR

Dia de reunions molt importants de cara al futur del València C.F. D’una banda, reunió entre Lay Hoon i Joan Ribó per a tractar de desembossar el tema del Nou Mestalla, i també durant el dia, es produirà la reunió del consell d’administració, tal com avançava durant el dia d’ahir El Desmarque. 

Totes dues parts tenen molt clares les seues exigències. D’una banda, Joan Ribó demanarà al València complir amb les exigències marcades en el conveni, on la principal discrepància és l’aforament de 70 000 espectadors i els últims detalls de l’estadi.

Lay Hoon, d’altra banda, mantindrà la mateixa postura que va tindre enfront de Sandra Gómez, on es va comprometre a presentar un nou projecte que arribara als 70 000 espectadors.

Lay Hoon porta dues setmanes de moltes reunions, després d’haver estat amb Urbanisme, Economia, Tebes, Sandra Gómez i Ximo Puig.

Consell d’administració

També tindrà lloc el consell d’administració, que per primera vegada en anys es realitzarà de manera presencial.

En les oficines estarà el president en funcions Kalumuddin, on el principal punt del dia serà l’aprovació dels comptes de l’exercici 21-22, així com el pressupost per a la 22-23. Com informa El Desmarque, l‘informe d’auditoria el va realitzar Ernst and Young.

Este és el consell d’administració: Joey Lim, Kim Huat, Chang See, Alvin Yeo, Chiang Chie, Ser Miang, Raymon Cheah, Khojama Kalimuddin. Sean Bai no forma part però com a director general pot entrat.