Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Descartat definitivament l’opció d’este davanter

Per Alex Alfaro · 31 Agost, 2023

El València C.F segueix sense tindre clar a última hora d’aquest dijous 31 d’agost com serà el davanter de la pròxima temporada. Va ser la prioritat absoluta marcada per Rubén Baraja i Lim no ha fet ni el més mínim cas a les pretensions de l’entrenador que s’havia llançat a l’aventura per a tractar de salvar a un equip que anava directe a segona divisió.

Després de l’entrenament ha tingut lloc una altra reunió a la Ciutat Esportiva de Paterna on se li ha transmés quina era la situació del club. No obstant això, cap dels noms que li han oferit li convenç, i els jugadors que li convencen ara mateix no encaixen en en els paràmetres financers marcats per Peter Lim, com és el cas de Braithwaite.

Al llarg de les últimes 24 hores han eixit a llum molts noms, encara que la realitat és que no hi ha ni una sola persona en el club que tinga clara quina és la prioritat número.

La Direcció esportiva continua treballant per a tindre tancats la major quantitat de jugadors possible, però encara sense un rumb ni una direcció clara. Segons ha informat el mitjà de comunicació “Relevo”, Braithwaite ara mateix es troba completament descartat. Una de les opcions millor col·locades és l’ucraïnés del Brujas Roman Yaremchuk, però guanya un milió d’euros net i el València no arriba a eixes xifres.