Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

De la Fuente: «Gayà és ese tipus de jugador que no falla mai»

Per Sergio Botella · 11 Desembre, 2022

El nou seleccionador espanyol, Luis de la Fuente, té molt ben valorats a Jose Luis Gayà i Hugo Guillamon. En una entrevista fa un any amb Superdeporte el seleccionador va reconéixer la seua admiració per els dos i sembla que seran dos jugadors de la seua confiança.

Luis va comentar que Gayà és un d’esos jugadors que mai fallen gràcies al seu nivell de lideratge i jerarquia. A més, va destacar que cal apostar per aquesta mena de jugadors que tenen un sentiment de pertinença amb el club on juguen.

En el cas d’Hugo Guillamon, va afirmar: «Arribarà on es propose». El seleccionador, que coneix a Hugo de la Sub-18, Sub-19 i Sub-21, té plena confiança en la qualitat del de l’Eliana destacant la seua intel·ligència i condicions per a poder triomfar al València i estar molts anys en primera divisió.

Haurem d’estar atents a la seua primera convocatòria en març per als partits davant Noruega i Escòcia per a la classificació de l’Eurocopa 2024, però sembla que els jugadors valencianistes tenen moltes opcions de continuar sent habituals en la selecció com ho van ser amb Luis Enrique.

Les declaracions de Luis de la Fuente:

«Què et diré… Jo sempre reivindique el producte nacional. Cal donar-li oportunitat al futbolista jove espanyol, cal confiar en ell i donar-li continuïtat perquè este tipus de jugadors no fallen mai perquè damunt tenen un sentiment de pertinença amb el club que els fa ser encara més competitius. Cal apostar per ells» (Sobre Gayà).

«Hugo ha estat amb mi en la Sub-18, Sub-19 i Sub-21, va un any avançat i podia haver estat perfectament en l’olímpica. Va ser un dels 50 futbolistes últims que van estar dins de la preselecció. Hugo pot arribar on ell li ho propose. Té qualitat, actitud, és intel·ligent, honrat, bon professional i té unes condicions extraordinàries. Millorarà i arribarà a on es propose perquè ho té tot per a ser un jugador que jugue molts anys al València en primera divisió».