Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

David Albelda no treballarà per al València la pròxima temporada

Per Alex Alfaro · 29 Juny, 2023

David Albelda no treballarà per al València la pròxima temporada. Tal com ha pogut saber Blanquinegres, l’ excapità del València té decidit que la pròxima temporada continuarà exercint les seues funcions com a comentarista en televisió i en ràdio i no estarà vinculat en cap cas a l’entitat “che”.

En el mes d’abril van aparéixer informacions en les quals s’explicaven que el club de Mestalla pensava ell com a candidat a la direcció de l’Acadèmia, càrrec que actualment manté Luís Martínez. El mateix David va afirmar en la Cadena Cope que s’havia produït un primer contacte: Ara soc pare de fills de l’escola, treball en LaLiga i estic obert a moltes coses. D’aquest tema no tinc notícies. Vaig tindre una reunió fa mes i mig perquè em deien que Layhoon em volia conéixer personalment, però no sé res, em sorprén. Dit això tot el que siga ajudar a formar jugadors sempre és del gust d’un. Cal preguntar-li al València CF per aquesta notícia. Han passat molts anys que va entrar Meriton i mai he tingut l’opció d’entrar. M’he buscat la vida amb altres coses. Si es dona en el futur m’ha de quadrar, si és que es dona. Ara el més imporant són altres coses.