La millor informació del ValènciaCF en valencià

Dani García va ser oferit al València per a la pròxima temporada
,

Dani García va ser oferit al València per a la pròxima temporada

COMPARTIR

Dani García va renovar a principi de mes amb l’Athletic Club de Bilbao, però abans d’això va ser oferit al València CF. Segons han assegurat a Blanquinegres fonts pròximes a la secretaria esportiva del València l’operació va ser valorada, i ha sigut un dels noms que ha estat en la taula, pero finalment no es va donar l’ok”.

El futbolista de 31 anys és una de les peces fonamentals de l’Athletic, però des del club no es va donar el vistiplau. El jugador va renovar a principis de mes i amplia així una trajectòria que va començar en 2018.

Dani García encaixa en el perfil que volia Bordalás


La posició del mig camp ha sigut una de les potes de la plantilla que el club no ha sabut reforçar, i que a més més cabreig li ha generat a l’entrenador. Cal recordar que a Bordalás li van assegurar que en el cas d’eixir Daniel Wass arribaria un recanvi a la seua altura. Al final, el danés va marxar i va arribar Ilaix, un perfil completament diferent al que demanava l’entrenador.

Una vegada més, es veuen clares les limitacions econòmiques del club que només li permeten arribar a un perfil molt concret de futbolistes. Cada vegada més d’un nivell més allunyat al que va ser el València. El jugador era apetible, ja que arribava a cost zero, però la seua fitxa era una limitació gran per a l’operació.

El club segueix a la crida i cerca d’eixe perfil de cara a la pròxima temporada: experimentat en la lliga espanyola i amb ofici. Però la realitat és que el València afronta una semifinal de Copa amb un buit en aqueixa posició.