Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Curro Torres: “Carlos Soler és víctima de les expectatives que han creat sobre ell”

Per Miguel Castells · 14 Abril, 2021

L’exjugador valencianista Curro Torres ha oferit una entrevista a Plaza Deportiva on ha parlat principalment de Carlos Soler. Ell va ser el seu entrenador al Mestalla quan Soler encara no formava part del primer equip i és per això que el coneix millor que ningú. Estes han sigut les declaracions més rellevants de Curro Torres:

Les seues condicions al centre del camp

Carlos Soler és primer un gran jugador, i després un bon migcampista. Per les seues condicions pot jugar amb un company o amb dos al centre del camp.

És principalment un box to box. Té capacitat per a aplegar a l’àrea rival i quan arranca en conducció supera línies i aplega amb facilitat.

Víctima del moment

Carlos Soler és víctima del moment que està travessant el València. En un entorn com este és impossible que un jugador es desenvolupe al 100%

Els de Paterna reben moltes crítiques. No hi ha paciència. Es diu que els protegeixen perquè són de la pedrera, però no és així.

Carlos Soler és víctima de les expectatives que s’han creat sobre ell.

La comparació amb Parejo

La comparació amb Parejo és injusta. A Dani també li va costar trobar el seu lloc al València. A més a més, per a mi no juguen ni a la mateixa posició, Parejo és un 6 i Carlos és un 8.

En banda Carlos pot jugar perquè físicament està preparat, però rendeix millor al centre del camp. Si va jugar amb Marcelino a la banda és per la competència que hi havia amb Parejo, Coquelin i Kondogbia.

Soler i Racic

Amb Carlos i Racic no es sap molt bé qui és el defensiu. Són dos jugadors amb molta capacitat per a arribar a l’àrea rival, Uros ja ho feia al Tenerife.