CRÒNICA VCF 2-1 ALA: Voro aconsegueix els primers 3 punts de la temporada

Per Cristian Año · 22 Septembre, 2016

Començava la Lliga per al València CF. Després de la destitució de Pako Ayestaran, Voro es posava al capdavant del primer equip, com ja havia passat anteriorment en 3 ocasions més. El de l’Alcúdia, tot i exercir com a entrenador interí, no se li dóna mal dirigir l’equip des de la banqueta, i així ho anava a demostrar. En l’altra banda es preparava un vell conegut de Mestalla, Mauricio Pellegrino, dirigint a l’invicte Alavés que ha derrotat al FC Barcelona i ha rascat un empat a l’At. Madrid en el poc que portem de temporada.

El València començava amb intensitat buscant el gol des del primer minut i mostrant un bon joc ofensiu, creant ocasions de perill en la porteria de Pacheco, encara que ninguna clara, mentre que els de Pellegrino no aconseguien donar massa feina al brasiler Diego Alves. Passats els 25 minuts, l’equip basc començava a dominar el partit ajudant-se també dels contraatacs, fins que abans d’arribar a la mitja hora, Gayà posava un centre dins de l’àrea i Laguardia es marcava en pròpia per a fer l’1 a 0 a Mestalla.

Però no anaven a marxar així al descans. Seguia dominant l’equip de Pellegrino fins que en un córner, Toquero posava l’1-1 en el marcador després de superar a la defensa blanquinegra i batre a Alves. Altre gol en una acció parada, un dels principals problemes del conjunt blanquinegre. Al descans, 1-1.

La segona meitat arrancava amb gran intensitat per als de Voro, qui buscaven desesperadament el 2n gol que els donara la primera victòria de la temporada. Moltes ocasions però pocs xuts entre els 3 pals. Mangala era qui més s’aproximava al gol després d’enviar un baló al pal esquerre de la porteria.

La desesperació en busca del gol anava a acabar amb perdudes de baló en el mig de camp, i amb un joc on no s’aconseguia millorar l’atac que fera el 2-1. Però quan restaven tan sols 3 minuts per al final, un penal provocat sobre Bakkali era transformat posteriorment per Dani Parejo, qui feia el gol de la victòria per als de Voro. El VCF ja s’ha estrenat en Lliga. Voro, sinònim de victòria.