CRÒNICA RM 2-1 VCF: Esforç sense recompensa en el Bernabeu

Per Cristian Año · 29 Abril, 2017

El València visitava el Bernabeu per a enfrontar-se a un Reial Madrid que no podia deixar escapar ni un sol punt per a continuar sent el líder de la Lliga i no escapar-se-li el campionat. Els de Voro, per la seua part, arribaven sense el seu davanter titular, Simone Zaza, i amb la baixa del capità Enzo Pérez. Així i tot, buscaria rascar algun punt de la capital i complicar-li la Lliga com anys enrere.

El conjunt ‘che‘ ja avisaria en el primer minut que no anava a deixar-se guanyar tan fàcilment. Santi Mina donava el primer esglai a Keylor Navas llançant el baló al seu pal esquerre. Orellana tindria poc després un mà a mà que enviaria molt desviat de la porteria. Els locals reaccionarien ràpidament, aproximant-se en velocitat i colgant balons a l’àrea d’Alves. Al 26, un centre de Carvajal faria que el portugués, Cristiano Ronaldo, rematara al fons de la porteria per a fer l’1 a 0 i agafar una lleugera avantatja.

El València continuaria mostrant un bon futbol, intentant controlar el mig del camp i buscant l’empat que finalment no arribaria en la primera meitat. Parejo tindria una bona falta en la frontal de l’àrea però el de Costa Rica atraparia sense problemes.
Tot i poder anar per davant, els primers 45 minuts finalitzaven amb un marcador favorable per als merengues.

La segona meitat començava igual que acabava la primera. El València continuava buscant el gol, però cada aproximació del Madrid era un autèntic perill per a Alves. Bezemá l’enviava al segon pal del brasiler, fent inútil la seua estirada, però es trobaria amb el pal.

En la mateixa jugada, Parejo provocava un penal sobre Modric que l’àrbitre no tenia clar però el linier li ho aclaria. Cristiano es posava en els 11 metres, però Alves, el parapenals de la Lliga, tornaria a mostrar la seua especialitat davant d’un dels millors jugadors del món. El brasiler encertava el costat i evitava el 2 a 0. L’esperança dels nostres seguia viva.

Els blancs seguirien assetjant la porteria, però no aconseguirien ampliar el marcador tot i jugar al contraatac. Els de Voro no abaixaven els braços però l’empat es feia de rogar. Rodrigo entraria per Nani després de mesos lesionat per a buscar la reacció de l’equip.

I sí, el València trobaria la recompensa a baló parat des dels peus de Parejo en el 82. El migcampista enviava una falta directa a l’escaire de Navas, que s’estirava però no evitava que el baló acabara en el fons de la xarxa (1-1).

Cinc minuts per al final i el Madrid tornaria a posar ordre en el Bernabeu. Marcelo feia el 2-1 i acabava amb totes les possibilitats que els ‘che‘ eixiren vius de la capital.
Tot esforç del València CF durant 90 minuts no seria suficient ni per a rascar un empat, tot i competir com un equip que tot aficionat volia veure en el Bernabeu.