CRÒNICA MAL 2-0 VCF: Sandro i Recio aprofiten un mal partit del València CF en La Rosaleda

Per Cristian Año · 22 Abril, 2017

El València CF viatjava a La Rosaleda per a enfrontar-se a un Màlaga que tot i guanyar al FC Barcelona feia dues jornades, venia de perdre davant el Deportivo. Els de Voro, en canvi, venien d’aconseguir un empat en Mestalla davant el FC Sevilla i buscaven allargar la ratxa.

L’entrenador de l’Alcúdia es decidia per rotar en l’alineació i donar descans a Simone Zaza i Orellana, oferint oportunitats en la titularitat a Álvaro Medrán i Santi Mina. A més a més, Lato també semblava ja consolidat en el lateral esquerre a causa de la lesió de Gayà.

Els primers 20 minuts anaven a tindre un domini clarament local, mentre que el València CF estava completament desaparegut sense poder crear ni un mínim perill en la porteria de Kameni. Cancelo evitava el primer gol interceptant un centre d’Ontiveros en els primers instants del partit. El conjunt andalús anava a gaudir de diverses ocasions de gol i perill. Un tir de Fornals eixia per dalt de la porteria després de desaprofitar una pèrdua de baló d’Enzo Pérez. Així i tot, el marcador no es menejava.

El València CF aniria a poc a poc posant-se en el partit. En el minut 22 arribaria l’ocasió més clara i perillosa després d’un passe de Lato que Munir no aconseguia enviar al fons de la xarxa i acabava amb el baló passejant-se per davant de Kameni sense trobar porteria ni rematador. El mateix davanter tindria altra oportunitat minuts després, però acabava caiguent en l’àrea local sense que l’àrbitre interpretara absolutament res.

Quan faltaven pocs minuts per al final de la primera meitat, el Málaga anava a pegar un colp d’autoritat i aconseguiria avançar-se per partida doble en el marcador. En primer instant, Recio captava un centre d’Ontiveros i superava a Alves de cap per a fer l’1 a 0 a plaer. Quatre minuts després, una falta per als de Míchel seria l’ocasió del 2-0, on després del rebuig de la barrera, Sandro aconseguia captar el rebot per a xutar a porteria i, amb la fortuna de pegar en l’esquena de Mangala, poder superar a Alves.

Per si no hi havia prou problemes, Garay havia de marxar en llitera del terreny de joc després d’una balonada en la cara en el lliure directe anterior. Orellana seria l’encarregat de suplir la seua baixa en el 45. Finalment, tot i que Medran evitava el tercer, els jugadors marxaven al descans amb un resultat de 2-0 i amb poc de futbol mostrat per part dels de Voro.

El partit es reprenia sense canvis però amb un València més activat i ficat en el partit. Medrán seguia intentant-ho des de lluny però Kameni no es sorprenia. Per l’altra part era Sando qui posava la por en l’àrea ‘ché’ en un mà a mà, però Alves, atent, evitava també que augmentaren la distància.

El gol no arribava, tot i les ocasions de Parejo, Mina i Carlos Soler. Nani i Zaza serien els encarregats d’entrar al camp per a intentar fer eixe gol que donara esperances de sumar algun punt en La Rosaleda, però es resistia. Les rotacions no havien sigut efectives i el conjunt blanquinere no aconseguia fer ni un gol, per no dir que quasi no havien donat feina al camerunés, tan sols en el tram final del partit on Mangala es trobava amb el pal.

El València, finalment, marxava de Màlaga amb un resultat de 2-0 i amb una derrota lliguera després d’aquell 4-2 davant el Barcelona. Altra mala notícia que deixava l’enfrontament seria la sanció de Parejo i Mangala per acumulació de grogues per al partit del dimecres davant la Reial Societat.