ACTUALITAT  CRÒNIQUES

CRÒNICA GRA 1-3 VCF: Zaza es lleva l’espina i guia al València a altra victòria

Per Cristian Año · 09 Abril, 2017

El València CF viatjava a Los Cármenes per a enfrontar-se a un Granada que lluita per eixir del descens, tot i paréixer ja equip de Segona Divisió. Els de Voro arrossegaven una bona ratxa que volien allargar per a seguir escalant posicions.

El tècnic blanquinegre optava per donar-li la titularitat a Lato en el lateral esquerre després de la seua bona actuació en l’últim partit davant el Celta de Vigo, i entrant també en l’11 inicial Álvaro Medrán, Santi Mina i Montoya.

El domini anava a ser clarament del València CF des del primer minut. El Granada tan sols anava a crear perill en alguna jugada aïllada. Kravets provaria fortuna des de fora de l’àrea però el baló no agafava l’efecte necessari i acabava en córner. Zaza anava a respondre de la millor manera possible, aprofitant un centre de Montoya per a fer de cap el 0-1 en el minut 19 i posar per davant al València. El davanter es llevava l’espina que duia clavada i per fi aconseguia trobar porteria set jornades després.

Dos minuts després, l’italià ampliaria l’avantatja en el marcador caçant ‘in extremis’ un centre de Santi Mina on Simone es llançava en tot per a perforar altra vegada la porteria d’Ochoa. Primers 20 minuts i el resultat ja era de 0-2.

Els locals no aconseguirien alçar el cap en la primera meitat, i a més a més veurien com l’àrbitre xiulava fora de joc en un gol de Santi Mina que haguera pogut ser el tercer. Zaza també tindria l’oportunitat de fer el hat-trick però finalment els jugadors marxaven a vestidors amb un resultat de 0-2.

En la segona meitat s’anava a calmar el joc. El Granada eixia més concentrat amb l’esperança de poder retallar distàncies per a clavar-se de nou en el duel. Però prompte el València CF mataria el partit. En el minut 54, una genial jugada de Carlos Soler acabaria amb un gol a plaer de Santi Mina, que ara sí pujaria al marcador (0-3).

En el 64, una errada incomprensible d’Alves acabaria amb el gol dels locals. El brasiler deixava un baló mort després d’esvarar-se a Ponce, que encararia ràpidament a la porteria evitant que Mangala li frustrara la jugada per a fer l’1 a 3.

Els de Voro encara tindrien l’oportunitat de fer el quart. Ochoa evitava un gol quasi cantat de Carlos Soler, i posteriorment Munir la punxava per dalt però el baló eixia prop del pal. El conjunt andalús també gaudiria d’ocasions en la recta final, però cap d’elles seria efectiva.

Finalment, el Granada es quedava més enfonsat encara i el València CF tornava cap a casa amb 3 punts més i amb bones sensacions de cara al final de temporada. El doblet de Zaza i el gol de Santi Mina servien per a arrossegar 3 victòries seguides per primera vegada en aquesta temporada.