CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

CRÒNICA: El VCF guanya a l’Alcorcón i estarà als huitens de Copa

Per Josep Prats · 17 Gener, 2021

El VCF visitava a l’Alcorcón en l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei, partit que no s’anava a disputar en l’estadi alfarer de ‘Santo Domingo’, sinó que es jugaria en la Ciutat del Futbol de Las Rozas.

El partit va començar amb ambdós conjunts amb moltes imprecisions, però la primera arribada va ser per al conjunt alfafer, qui va botar una falta cap dins l’àrea, la qual Guillamón va enviar a les mans de Rivero involuntàriament. No arribats encara al quart d’hora de partit, Vallejo va lluitar un rebuig després d’un córner local, va asistir a Koba perquè el jove de la pedrera obrira el marcador (0-1). A partir d’ahí, els homes de Javi Gracia controlaren el partit sense assumir riscos. A la mitja hora, Vallejo va tindre el segon per al conjunt de Mestalla. El gadità va arreplegar un baló dins l’àrea, i després de dos retalls, va impactar el seu tir en el cos d’un defensa alfarer. En la part final de la primera mitat, atacava tímidament l’Alcorcón sense molt de perill. Cristian Rivero, molt segur en les seues eixides i davall dels pals.

Ja en la segona mitat, l’equip entrenat per Anquela va tindre la primera amb un remat de Barbero, el qual se’n va anar desviat de la porteria de Rivero. Dos minuts més tard, Sosa va provar al porter valencianista, qui va respondre amb una gran parada. Passaven els minuts i L’Alcorcón seguia buscant el empat, però no posava en evidència la porteria valencianista. En una jugada aïllada, Uros Racic va fer la guerra pel seu compte i va estar a punt de fer el segon per al VCF. El seu tir va anar molt a prop de l’escaire. A falta d’un quart per al final, Yunus començava a ser el home més desequilibrant del partit. A menys d’un quart d’hora per a la fi, Vallejo va fer el 0-2 amb una falta directa molt ben llançada al costat del porter alfarer. En els últims finals, Racic va enviar un tir al pal després del rebuig del porter local a una falta de Jason.

Per tant, el conjunt entrenat per Javi Gracia estarà al bombo del sorteig dels huitens de final, on ja es podrà enfrontar amb qualsevol equip de Primera Divisió.