CRÒNICA 0-1: El VAR, Bono i un error de Kondogbia condemnen al València CF davant el Girona

Per Cristian Año · 03 Novembre, 2018

El Girona visitava Mestalla en la jornada 11 per a enfrontar-se a un València CF que eixia d’inici amb les novetats de Guedes, Santi Mina i Daniel Wass, este últim ocupant el lateral dret. L’equip necessitava guanyar i sobretot a Mestalla i amb un rival plagat de baixes importants. Els de Marcelino, fins al moment, no coneixien la victòria a casa en el que portàvem de temporada.

La primera ocasió perillosa arribaria al minut 12. Coquelin enviava el baló a l’escaire de Bono, que tirava el baló a córner. Rodrigo marcava en la següent jugada, però quedava invalidada per fora de joc. El València continuava intentant-ho mentre anava fent-se amo del partit. Al minut 33 Kondogbia marcava altre gol, que primerament pujava al marcador però posteriorment l’àrbitre l’anul·lava després d’atendre les indicacions del VAR.

Al minut 40, altra vegada el porter visitant salvava el seu equip. Bono treia de la línia un remat de Rodrigo després d’un centre de Wass a baló parat. Els de Marcelino mereixien anar ja per davant en el marcador, però el 0-0 no es menejava. Abans del descans, altra doble ocasió claríssima que ni Guedes ni Santi Mina definien correctament. Sorprenentment, El València CF i el Girona FC marxaven al descans amb un empat sense gols. El VAR i Bono impedien que el conjunt blanc-i-negre se n’anara guanyant.

Amb 45 minuts més al davant, el València CF eixia amb la mateixa intensitat que la primera meitat. Però 3 minuts després, Kondogbia perdia un baló en el mig del camp i el Girona no perdonava. Neto salvava el primer xut, però no va poder fer res en el rebot. Pere Pons posava el 0-1 a Mestalla. A més, Bono continuava lluint-se i el València no aconseguia perforar la porteria rival. El domini local era claríssim, però el marcador era advers.

Marcelino buscava aire fresc donant entrada a Batshuayi, Ferran Torres i Gameiro, però cap d’ells anava a trobar la solució al problema. El València CF acabava perdent a casa davant el Girona per 0 gols a 1. L’equip continua sense poder agafar el vol.