Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Corona supera a Mateu Alemany en temps al càrrec de la direcció esportiva

Per Alejandro Fernandez · 12 Juny, 2023

Miguel Ángel Corona ja ha superat el temps de Mateu Alemany com a gestor esportiu amb més temps en l’entitat valencianista. El toledà acumula ja 33 mesos en el càrrec i en l’últim any va ampliar el seu contracte amb el València fins a 2024.

En total, Corona porta 41 mesos en el club, però com a encarregat de la direcció esportiva del club che ha arribat als 33 mesos. Així, supera en temps en el càrrec als ex directors esportius Mateu Alemany, que va estar 32 mesos, Vicente Rodríguez, 23 mesos, i Pablo Longoria, 21 mesos.

Corona és un dels assenyalats pels aficionats per la situació que travessa el club hui dia. Durant el mercat d’hivern, va manifestar en roda de premsa que l’equip no necessitava reforços per a completar la plantilla en aqueix mateix mercat de fitxatges i que estaven ben cobertes totes les posicions. La realitat era molt diferent i així es va veure, el València va lluitar fins a l’última jornada a Sevilla per la permanència en la màxima divisió del futbol espanyol.

Molts són els directius i personalitats del futbol que han passat pel club des de l’arribada de Miguel Ángel Corona. L’únic que no ha marxat i encara segueix en el club és ell. Uns altres han posat el seu càrrec a la disposició del club i han dimitit, però ell continua enganxat al seu lloc en la direcció esportiva.

Peter Lim manté a Corona en el càrrec perquè acata les ordres i directrius de Meriton, no critica les decisions i fets realitzats per la propietat, posa la cara en les rodes de premsa efectuades i defensa el seu “projecte” treballant a través dels seus “OK” des de Singapur.

TOT el mercat de fitxatges en el teu whatsapp

Vols conéixer de manera instantània tots els moviments del mercat de fitxatges? Blanquinegres t’ho posa fàcil. Envia un whatsapp al nostre telèfon (644 06 08 88) i t’enviarem totes les novetats importants del mercat de fitxatges del València.