Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona no descarta en roda de premsa quedar-se únicament amb Hugo Duro

Per Alex Alfaro · 30 Agost, 2023

Miguel Ángel Corona no ha titubetjat gens ni poc. El director esportiu del València descarta l’arribada de Rafa Mir, el davanter desitjat per Rubén Baraja i al qual el Sevilla es nega a donar eixida a hores d’ara d’estiu. Corona tampoc va poder confirmar que el València vaja a fitxar en el que resta de mercat, perquè va apuntar que hem de “complir dos requisits: el límit de Joc net i ser sostenibles”.

L’opció de Rafa Mir està descartada?

Rafa Mir està descartat, sí.

Contempla quedar-se només amb l’Hugo Duro en plantilla?

Gestionem els diners de la millor manera per a complir els criteris: ser sostenible. Intentem gestionar per a tindre la millor plantilla possible i donar-li les millors eines al nostre tècnic. Es tracta de complir els criteris de Joc net Financer, que els complim, i també amb una sostenibilitat entre ingressos i despeses. No és tant autorització com ajustar-nos a aqueixos criteris.

Quina valoració faríeu hui sobre el mercat?

Òbviament, esperarem que acabe el mercat per a fer una valoració final, hem fet moltes operacions d’eixides, més els que van eixir l’any passat. En altres casos hem rebutjat ofertes per jugadors importants perquè créiem que era important que no isqueren.

Quan s’acabarà el justificar la pèrdua del potencial esportiu per part del Club? Per què aquesta operació no s’ha tancat abans?

Aquesta operació d’Amallah s’ha fet ara perquè hem aconseguit una opció de compra, alguna cosa que per a nosaltres era vital. Considerem que és una bona operació. Per què no es va fer abans quan es parlava d’un encreuament de cessions amb el Reial Valladolid i Marcos André? Perquè volíem tindre una opció de compra sobre el jugador i consideràvem que havíem de donar valor també a Marcos *ndré, al qual hem traspassat.