La millor informació del ValènciaCF en valencià

Corona li ha dit al pare de Mata que intentaran el seu fitxatge
,

Corona li ha dit al pare de Mata que intentaran el seu fitxatge

COMPARTIR

-->

El València afronta este últim dia del mercat de fitxatges pendent de moltes oficialitats. El club ahir tancà les eixides de Maxi Gómez al Trabzonspor i de Uros Racic a l’Sporting de Braga i, a més a més, s’espera que durant el dia de hui accepten una de les propostes que té Vallejo. Pel que fa a les incorporacions, esperen a Bryan Gil i a Ilaix.

Si alliberen fitxes

No obstant això, amb totes les vendes tenen espai per a realitzar un nou fitxatge, i segons Pedro Morata per al Partidazo de Cope este nou futbolista pot ser Juan Mata. Miguel Ángel Corona cridà al seu pare per a dir-li que esperara al València perquè si alliberaven les fitxes pertinents tractarien de firmar-lo, i amb estes tres eixides és possible.

Il·lusionat amb la possibilitat

Mata està molt il·lusionat amb la possibilitat de tornar al club on va brillar a Espanya. Al València se li recorda dins d’una tripleta que va alçar de la cadira a tot Mestalla: Villa, Mata i Silva. El retorn dels dos anteriors ha sigut impossible perquè Meriton ni ho va intentar, però amb ell fa la impressió que la situació és distinta.