Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

CONVOCATÒRIA VCF: André i cantera per recuperar-se davant les baixes

Per Blanquinegres · 12 Maig, 2016

Les baixes per lesió i sanció marquen les hores prèvies al que serà últim duel de Lliga davant la Reial Societat i a l’hora de confeccionar una convocatòria de garanties obliguen a Pako Ayestarán a tirar mà d’una llista de 18 homes un tant especial.

Fins a 8 són les baixes habituals respecte altres jornades de Lliga. Per a això, el tècnic del VCF ha hagut de cridar a 4 homes del VCF Mestalla com Lato, Sito, Soler i Tropi. André Gomes també ha arribat a temps una volta superats els seus problemes cervicals que l’havien tingut KO al llarg de la present setmana.

En l’apartat de baixes, Sofiane Feghouli no podrà acomiadar-se de la que ha sigut la seua afició ja que no ha trobat el perdó de Pako Ayestarán des de la seua arribada. Diego Alves, junt als lesionats i sancionats (Cheryshev, Gayà, Bakkali, Fuego, Enzo i Rodrigo) completen l’apartat d’absències per a demà.

 

Llista de Convocats:

Jaume, Ryan; Barragán, Cancelo, Santos, Vezo, Lato, Siqueira; Parejo, Tropi, André, Danilo, Soler, Mina, Sito, Rodrigo, Piatti; Negredo y Paco Alcácer.