ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

El València renova a Pablo López

Per Eva Tortajada · 10 Maig, 2024

El València C.F. va fer oficial aquest dimecres l’ampliació del contracte de Pablo López, una de les joies de l’acadèmia valencianista, fins al 2027. El contracte, a més a més, inclou unes clàusules que permetrien al jugador estendre el seu temps amb l’equip en cas d’arribar al primer equip.

Amb la plantilla tan limitada que ha tingut el club aquesta temporada, hem pogut veure la importància que Rubén Baraja ha donat als joves futbolistes i un dels objectius a futur del club és que Pablo López arribe a xafar Mestalla, tal com ho han fet Diego López o Fran Pérez. De fet, l’extrem ja va entrenar amb el primer equip el 2023, amb només 16 anys.

Pablo López va expressar a VCF Media que “renovar amb l’Acadèmia del València CF és una gran alegria per a mi i tota la meua gent i estic amb moltes ganes de demostrar que no s’equivoquen”. Amb només 18 anys, el jugador està decidit a convèncer al Pipo que mereix minuts amb el primer equip. “Som aquí tots per a arribar al primer equip. Aquí no regalen res, cal pencar i donar-ho tot en cada entrenament i cada partit per a la mínima oportunitat que es tinga aprofitar-la al màxim”, ha declarat López.

L’extrem murcià va arribar al club fa dos anys provinent del Llevant. Ara, juga al Juvenil A del València i és un jugador habitual a les categories inferiors de la Selecció Espanyola. “La presència en el Mundial sub 17 em va donar un plus de motivació i gràcies a això et dona més ganes de continuar aprenent i poder aportar a l’equip” comenta el jugador.

A si mateix es considera “un jugador elèctric“. “M’agrada intentar l’un contra un, per la banda o pel centre, jugant de 7, d’11, de 10… moure’m ràpid i distribuir el baló” afig López. Sobre la temporada amb el Juvenil A, el futbolista ha declarat: “Ha estat una temporada amb alts i baixos i és clar que hem de millorar i aprendre per a la pròxima temporada. La major part de l’equip som molt joves i toca aprendre i continuar creixent a nivell individual i com a equip”.

En la seua entrevista a VCF Media no li han faltat bones paraules per a parlar de l’Acadèmia del València C.F.: “Els tutors estan molt pendents de nosaltres, busquen el millor per a nosaltres, el descans, l’alimentació, els estudis… sempre ens guien pel bon camí. Som una família, si veus a algú que li costa més intentem ajudar-nos”.