La millor informació del ValènciaCF en valencià

Conte avisa al Tottenham després de la cesió de Bryan Gil
,

Conte avisa al Tottenham després de la cesió de Bryan Gil

COMPARTIR

Conte s’ha mostrat notablement enfadat després de l’eixida de 4 jugadors durant este mercat de fitxatges d’hivern. Un d’ells ha sigut Bryan Gil, qui va realitzar un gran partit en els quarts de final de la Copa del Rei enfront del Cadis.

Segons va poder saber Blanquinegres, el mateix dia de la seua arribada, Bryan Gil va aconseguir la cesió gràcies al “ok” d’última hora del seu entrenador. No obstant això, durant eixa mateixa vesprada i fins al cap de l’entrenament va arribar a perillar la seua arribada al club.

Bryan Gil s’uneix al costat de Giovani El Celso, Ndombele i Dele Alli a la llista de futbolistes que han eixit en forma de cessió durant este mercat. El Tottenham va arribar a pagar una xifra pròxima als 60 milions d’euros per aquests futbolistes.

Declaracions de Conte

“Són jugadors importants, pels quals paguem molt. No és normal perdre a quatre jugadors en gener. Arribem a un acord amb els jugadors i el club, però que haja ocorregut això significa que hem fet alguna cosa malament en el passat”

Fitxatge de Bryan Gil

“Saps que m’agrada dir la veritat i segur que estem parlant d’un molt bon jugador com és Bryan Gil, perquè té molta qualitat i entén el futbol ràpid. En este moment, segur que aquesta lliga és molt dura. Aquesta lliga és diferent. Si compares aquesta lliga amb altres lligues, ací jugues un altre esport. Per això quan fitxes un nou jugador, has de tindre en compte molts aspectes. No sols un aspecte, si tira bé o fa una assistència, cal tindre en compte moltes situacions perquè aquesta lliga és molt difícil. Pots ser bo, tindre la qualitat. Pots ser un jugador creatiu, però al mateix temps has de ser fort físicament. Has de córrer molt, per a ser resistent. L’impacte d’aquesta lliga no és senzill. Per això, en el mercat, abans de fitxar un jugador, has de revisar molts aspectes i no passar a coses emocionals”