ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les set baixes del València per a enfrontar-se al Betis

Per Alex Alfaro · 01 Octubre, 2023

Betis i València es veuen les cares aquesta nit des de les 21.00 hores en l’estadi Benito Villamarín en un partit amb nombroses baixes per lesió i sanció.

Baraja arriba amb baixes importants per lesió, com Marí, Thierry, Canós, Gayá, Vázquez i Foulquier, a més del sancionat Amallah. Amb una plantilla tan curta i en la qual ha repartit tots els minuts entre un grup reduït de jugadors, el tècnic ha de decidir si força a futbolistes que arrosseguen molts problemes musculars, com Almeida, o aposta per les rotacions. El tècnic no donarà la convocatòria fins hui diumenge al matí, abans de viatjar a Sevilla, i hi haurà més jugadors de la pedrera  dels habituals.

Hi ha dos grans novetats i és que finalment André Almeida sí que entra en la convocatòria. A més, Baraja ha volgut confiar en Yarek per primera vegada. El futbolista de 18 anys viatja per primera vegada amb el primer equip.

Convocatòria completa: Jaume, Rivero, Pepelu, Hugo Duro, Guillamón, Mario Domínguez, Diakhaby, Yarek, Javi Guerra, Yaremchuk, Rubén Iranzo, Mosquera, Hugo González, Mamardashvili, Gozálbez, Almeida, Paulista, Diego López, Cenk