ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix qui és el DJ del vestuari del València

Per Alex Alfaro · 10 Novembre, 2023

Rubén Baraja suma una bona notícia per a afrontar el pròxim partit de lliga. L’entrenador valencianista compta amb la recuperació i volta al treball normal amb la resta de companys de Jesús Vázquez, segons ha informat Nacho Sanchís en Relevo. Jesús Vázquez ha deixat arrere els problemes que li han deixat fora de les convocatòries durant aquests mesos i es troba a la disposició de Baraja.

El lateral esquerre del València porta dues setmanes entrenant amb el grup i aquesta setmana ha recuperat les bones sensacions. Jesús Vázquez ha deixat arrere el treball amb els fisios, readaptadors i la rehabilitació. El camí per a la seua volta ha sigut lent, de diversos mesos, i ha servit perquè el futbolista oblidara per complet el problema neuromotor.

Encara no té una data de tornada, però ell es troba en perfecte estat i vol estar disponible per al Real Madrid – València d’aquest dissabte en el Santiago Bernabéu. Rubén Baraja, de moment, no ha pres una decisió sobre aquest tema, però donades les baixes que suma l’equip, l’entrenador valencianista podria tornar a ficar a Jesús Vázquez en una convocatòria.

No obstant, ahir vam tindre una notícia simpàtica al respecte de Jesús Vázquez. En una entrevista de Diego López en DAZN, li van preguntar sobre qui era el DJ del vestuari. En plantilles anteriors la resposta ha variat, i el lloc de DJ ha estat repartit entre jugadors com Paulista, Thierry o Rodrigo. No obstant, Diego López afirma que “el DJ ara normalment és Jesús Vàzquez, ja que clava molta varietat, música francessa per als francesos, reggaeton antic…” La informació va ser confirmada per part de Jesús Vázquez que va contestar, en un tweet de Radio Taronja, amb emojis de somriures i auriculars”