La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix quantes entrades queden per al Trofeu Taronja
,

Coneix quantes entrades queden per al Trofeu Taronja

COMPARTIR

El Trofeu Taronja es celebrà dissabte que ve i això només pot ser sinònim de que el començament de la temporada està molt a prop. El València s’enfrontarà a l ‘Atalanta a partir de les 21.00 en l’Estadi de Mestalla. Serà l’estrena dels de Gattuso davant la seua afició, després d’una pretemporada amb partits a Suïssa, Alemanya, Àustria, Anglaterra i Castelló. 

Ara mateix, encara queden per vendre’s 23573 persones, per la qual cosa ara mateix hi hauria el 50% d’assistència per a eixe partit. Cal recordar que este partit no es troba inclòs en l’abonament de temporada, per la qual cosa qualsevol que vulga acudir al partit haurà de retirar la seua entrada en taquilles (únicament el mateix dia de partit) o a través de la pàgina web oficial.

Les entrades es poden adquirir fins al mateix dia del partit, encara que és important destacar que els socis tenen un descompte especial que acabarà a a les 14.00 del mateix dissabte. A més, en la graderia d’animació únicament es podran situar en eixe sector del camp els adobaments d’aqueixa mateixa graderia al llarg de la temporada pel que no està oberta al públic.

ACTES PREVIS AL PARTIT

Blanquinegres ha pogut confirmar que no es realitzarà una presentació tradicional de cada jugador de manera individual. En un primer moment, el club tenia pensat únicament celebrar un partit convencional, encara que es troben estudiant realitzar algun tipus d’acte simbòlic durant la prèvia.