La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix quant es baixaria el seu salari Cavani per a vindre a València
,

Coneix quant es baixaria el seu salari Cavani per a vindre a València

COMPARTIR

-->

El mercat del València CF es desbloquejarà esta setmana. El club che ha vist com la seua estrela, Gonçalo Guedes, volarà hui a Anglaterra per a firmar pel Wolverhampton i també té entre les possibles eixides a Maxi Gómez, que tot apunta que fitxarà pel Fenerbahce. Per tant, el conjunt blanquinegre necessita un nou davanter.

València i Vila-real

És ací on entra el nom d’Edinson Cavani. L’uruguaià ho tenia fet amb el Boca Juniors, però ha decidit esperar i prioritzar ofertes d’Europa, i ara mateix compta amb dos equips interessats en ell de la Lliga espanyola: Vila-real i València. Novament, tot queda a la Comunitat Valenciana.

Any de Mundial

El conjunt groguet té la davantera perquè porta més temps darrere del jugador, però segons Héctor Gómez, si Gattuso apreta és possible que acabe firmant a Cavani. El València necessita un futbolista d’estes característiques dins l’àrea que, a més a més, ho voldrà jugar tot abans del Mundial, i Mestalla pot ser el lloc ideal.

El salari no és un problema

El salari no seria un problema en l’arribada de Cavani al València. El jugador vol un equip en el qual puga tindre molts minuts i jugar com a titular de manera regular, i tal com va informar el periodista Héctor Gómez, estaria disposat a cobrar un salari pròxim als 3 – 3,5 milions bruts.