La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix quan es pot oficialitzar la renovació de Guillamón i Mamardashvili
,

Coneix quan es pot oficialitzar la renovació de Guillamón i Mamardashvili

COMPARTIR

-->

El València va finalitzar el mercat de fitxatges amb suficient romanent econòmic per a poder formalitzar les renovacions de Gayà, Guillamón i Mamardashvili. L’espai econòmic arribava per les vendes de Guedes i Soler (principalment) i l’aval de Peter Lim del 5% de la xifra de negoci que, seguint el Art.92 del Joc net Financer permetia augmentar el límit salarial en prop de 5.42 milions d’euros.

Tal com ha avançat el Diari As, el club té previst poder oficialitzar les renovacions de Mamardashvili i Guillamón durant l’aturada de seleccions. No obstant això, segons ha pogut saber Blanquinegres, la renovació de Mamardashvili no està tancada encara i el club haurà d’accelerar i posar una marxa més sí que vol que efectivament es puga oficialitzar la renovació. Per part de Guillamón, se segueix avançat en els matisos i segueix sense haver-hi acord al complet.

Mentrestant, la renovació de Gayà està avançada i les negociacions són productives, molt allunyades de la situació de fa uns mesos on es trobava completament bloquejada.

El València vol renovar a Diakhaby

Ara mateix, segons ha informat el diari AS, el València valora la renovació de Diakhaby i vol ampliar el contracte del central francés de cara al futur. De moment, no s’ha obert cap negociació, però el València té clar que li presentarà a Diakhaby i al seu entorn una proposta. 

No obstant això, estes conversacions no començaran fins que el València no tanque abans les renovacions de José Gayà, Giorgi Mamardashvili i Hugo Guillamon. El club les considera prioritàries, però també valora de forma molt positiva el rendiment de Diakhaby i esperen que puga acceptar una futura oferta. 

El desig de Diakhaby

D’altra banda, és important tindre en compte el desig de Diakhaby. El central francés va comentar fa uns mesos que ja porta quatre anys en València i que li agradaria provar sort en altres lligues i viure altres experiències. Però, el club valencià, de la mà de Gennaro Gattuso tractarà de convéncer al jugador.