Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix on veure tot el mundial i quant costarà

Per Alex Alfaro · 18 Octubre, 2022

Falta poc més d’un mes perquè es done el xiulet inicial del Campionat del Món de la FIFA 2022: “el mundial” per a entendre’ns. Quasi un mes en què una trentena de seleccions nacionals masculines de futbol buscaran coronar-se com la reina en les càlides terres de Catar, el país aràbic.

Un Mundial cobert en polèmiques tant per la seua adjudicació com per les morts durant la construcció dels estadis de tecnologia punta que, per primera vegada, es jugarà fora del període estival per a evitar la sufocant calor que s’aconsegueix en Qatar

La Selecció espanyola liderada per Luis Enrique buscarà el seu segon títol en un esdeveniment estrany també per l’absència de l’actual campiona d’Europa, Itàlia. Però, anem al que més ens importa i és com podrem seguir el rei de reis dels campionats futbolístics en televisió.

Serà Televisió Espanyola l’encarregada de retransmetre el lot de partits en obert, que inclouen els de la selecció espanyola. Esta és la primera vegada en el que portem de segle que el Mundial es veurà en la televisió pública (l’última vegada va ser França’98).

Este lot en obert inclou la trobada inaugural, un partit de cada grup en la primera fase, quatre huitens de final, dos quarts de final, les dos semifinals i la gran final; a més, tots els partits de la selecció espanyola. RTVE no ha aclarit encara si estos 20 partits es podran veure únicament en La 1 o si es repartirà amb *Teledeporte i RTVE Play.

La resta del Mundial de Qatar 2022 es veurà en Movistar Plus+ gràcies a un acord amb Mediapro, la concessionària de les llicències. Així, veurem un total de 64 partits que gaudiran del seu propi canal, Deporte+ Catar 2022, que emetrà 24 hores al dia.

Este canal especial estarà a disposició sense cost addicional a tots els clients que tinguen contractat el paquet LaLiga o Tot el futbol tant amb miMovistar com amb Fusió, així com als nous clients que el contracten.