ACTUALITAT  

CONEIX les xifres d’audiència televisiva del Mallorca – València

Per Alejandro Fernandez · 10 Octubre, 2023

El futbol espanyol es troba preocupat per les audiències televisives dels partits de les principals competicions nacionals. Davant tanta quantitat de contingut digital en l’actualitat, La Liga cada vegada vol fer un pas més enllà per a augmentar el nombre d’espectadors i competir contra el desinterés d’aquest esport i altres continguts esportius.

El mitjà WOSTI FutbolenlaTV ha tret els mitjanes d’audiència de cada partit de l’última jornada de lliga disputada. El partit entre el Mallorca de Javier Aguirre i el València de Rubén Baraja ha sigut el cinqué partit més vist de la jornada aconseguint un 2,7% de share i reunint 196.000 espectadors.

Entre els partits més seguits que el Mallorca – València, es troben el Granada – Barcelona que va reunir més 1.000.000 d’espectadors (8,4%), el Reial Madrid – Osasuna que va comptar amb fins a 604.000 espectadors (6,8%), l’Atlètic de Madrid – Reial Societat que va reunir més de 400.000 aficionats i el partit en obert de la jornada entre l’Athletic i l’Almeria que va reunir 350.000 espectadors en obert (3,3%) i 116.000 espectadors en el canal de pagament (1,1%).

Els partits del València comencen a ser més vistos pels espectadors que en les primeres jornades de lliga. En les primeres jornades el València no es va trobar entre els 10 equips que reuneix més espectadors cada cap de setmana dones de casa.

Les dades de les audiències per equips estan alterades pels rivals als quals s’enfronta l’equip cada cap de setmana i el seu volum d’aficionats que veuen els partits a través dels canals de pagament, així com els equips que solen emetre els seus partits en obert.