La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix el nombre d’abonats que té ja el València
,

Coneix el nombre d’abonats que té ja el València

COMPARTIR

La realitat és que la campanya d’abonaments està tenint un bon acolliment entre el valencianisme. Després de diverses temporades en les quals les noves altes no estaven permeses, enguany s’obri la possibilitat de sumar nous abonats.

En total, el València va camí als 36000, que va ser l’objectiu que es va marcar el club a principis de temporada. Les xifres oficials diuen que ja s’han superat els 35000 abonats. tal i com ha informat el diari Superdeporte. 

D’eixa xifra total, 31000 abonats van renovar la passada, amb aproximadament 900 baixes, a l’espera de saber si més abonats cancel·len la domicialització. Aproximadament, 4400 s’han donat d’alta aquesta temporada.

Cal tindre en compte que una suma important de noves altes ha tingut lloc en la graderia d’animació, en veure’s ampliada l’edat fins als 30 anys amb un xicotet contingent de persones que superen eixa franja d’edat.

Nou abonament

El València va presentar fa unes setmanes la campanya d’abonaments. Amb un vídeo molt emotiu, el club volia destacar que esta temporada és el centenari de l’estadi de Mestalla. Eixe dia, el València presentava els preus i tota la campanya d’abonaments. 

De fet, per a facilitar les coses, totes les persones que havien domiciliat el pagament, no havien de fer cap gestió si volien renovar una temporada més.  Per este motiu, totes les persones que complien estos requeriments, ja han renovat en la temporada del centenari de Mestalla. 

A estos aficionats, el València ha contactat amb ells per correu electrònic i ha volgut mostrar-lis quin serà el disseny de l’abonament de la pròxima temporada. En un any en el qual Mestalla complirà cent anys, el València no ha volgut deixar passar l’oportunitat i l’abonament es centra en este esdeveniment.