La millor informació del ValènciaCF en valencià

Coneix el càrrec que ara mateix té Kim Koh
,

Coneix el càrrec que ara mateix té Kim Koh

COMPARTIR

-->

Kim Huat Koh ha sigut una de les persones que ha estat present en la reunió del dia de hui a Singapur, al costat de Peter Lim (que ha tornat a reaparéixer 3 anys després), Miguel Ángel Corona i Gennaro Gattuso.

La reunió ja ha finalitzat i al llarg de les pròximes setmanes podrem traure més conclusions dels canvis que es duran a terme a partir d’esta reunió a Singapur, especialment els corresponents a la reorganització de la direcció esportiva.

En eixe comunicat, s’indica que Kim Huat Koh actua com a director executiu del club. El càrrec el manté, segons ha pogut saber Blanquinegres, des de dies després de l’eixida de Joey Lim, antic directiu que va exercir com a director executiu.

Kim Huat Koh va marxar a Singapur en 2020, a priori de manera definitiva, per problemes de salut i de motivació per seguir en el projecte. Kim Koh no va participar pràcticament en cap moment en la vida pública del club. És una persona de màxima confiança en el club de Mestalla i una de les poques persones que tenia fil directe amb el màxim accionista.

A Kim Koh se li ha pogut veure en la gran majoria de matins, al llarg del mercat de fitxatges, eixint de les oficines del València C.F després d’acabar la seua jornada laboral. Era dels pocs directius que eixien de les oficines a peu, a través del Carrer del Naturalista Rafael Cisternas adreça “Hotel Westin”.