Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Comunicat oficial del València sobre Rubiales

Per Alejandro Fernandez · 25 Agost, 2023

El València ha emés un comunicat oficial denunciant els fets de Rubiales i es mostra la seua clara actitud en l’oposició enfront de l’encara president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF). El club de Mestalla denuncia en el comunicat els seus actes i les seues declaracions durant l’última setmana, així com en l’Assemblea d’aquest mateix matí.

El comunicat del València que condemna els actes de Rubiales

Una vegada escoltades a totes les parts i la compareixença de Luis Rubiales, President de la Real Federació Espanyola de Futbol, en l’Assemblea Extraordinària que ha tingut lloc aquest divendres a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, el València CF desitja manifestar:

Lamentem la falta d’autocrítica, d’humilitat i d’humanitat en les explicacions que Luis Rubiales ha fet aquest divendres davant els assembleistes. El seu comportament en la final del Mundial de futbol femení que va tindre lloc a Austràlia i en l’Assemblea Extraordinària de la RFEF són inapropiats atenent el seu càrrec en una organització prestigiosa que representa a tots els que formem la família del futbol espanyol.

El València CF desitja mostrar el seu suport a Jennifer Hermoso, a totes les jugadores de la nostra selecció i lamenta que un incident així haja allunyat el focus de l’equip després de la històrica consecució del Mundial de futbol femení.

Hola