Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Complicacions en el fitxatge de Rafa Mir

Per Blanquinegres · 24 Agost, 2023

El València C.F va arribar ahir a un acord amb Baraja per a depositar la major quantitat d’esforços en el fitxatge de Rafa Mir. Des del dia un del mercat és la màxima prioritat per a l’entrenador i l’únic amb el qual ha contactat al llarg de l’estiu.

Esta mateixa vesprada el València va enviar una oferta on s’acostava molt als paràmetres exigits per part del Sevilla: pagament íntegre de la fitxa de Rafa Mir i pagament de l’amortització anual del futbolista.

No obstant això, la recepció d’eixa notícia no ha sigut positiva per part del Sevilla. El club de Nervión es troba ara mateix tractant de convéncer al jugador perquè finalment es quede a Sevilla.

Tal com ha informat Tribuna Deportiva, Rafa Mir ha estat aquesta vesprada en les oficines del Sevilla per a demanar que li deixen eixir. I amb això, ha arribat una declaració absoluta d’intencions per part del director esportiu del Sevilla: Des de València estan retransmetent la negociació de Rafa Mir. En el club estem valorant internament la situació i el que puc dir és que hui dia és jugador del Sevilla. I crec que ho continuarà sent a data de 2 de setembre”, ha afirmat en roda de premsa.

L’operació no està ni molt menys caiguda però no és qüestió d’hores. Fins al final del mercat queda molt i el Sevilla no deixarà que Rafa Mir isca del València de manera senzilla.